Despre noi

Testeaza calitatea masinilor de inchiriat de la Rentacartop. Rent a car top reprezinta o intreprindere tanara avand ca unic obiect de activitate Inchirieri Masini Bucuresti si Inchirieri Auto Romania. Pentru orice tip de cerere Inchirieri masini, compania noastra va pune la dispozitie masini de inchiriat de clasa mica si mare. Indiferent de cererea d-voastra Rent a car top este solutia.

Lista Masinilor de Inchiriat Pentru abonare accesati site-ul www.rentacartop.ro specializat in inchirieri masini si inchirieri auto. Scopul serviciului de inchirieri masini este acela de a oferi clientilor calitate, confort, siguranta, si masini spre inchiriere cat mai performante. Exista o clasificare a masini de inchiriat disponibile astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor.

Va putem face o prezentare succinta a masinilor de inchiriat disponibile oricand si dotate tehnic pentru a evita orice neplacere: Chevrolet Spark, Chevrolet Aveo, Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Renault Symbol, Renault New Symbol, Fiat Linea, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Peugeot 308, Ford Focus, Opel Astra si Opel Astra Break,Opel Zafira, Skoda Octavia, Hyundai Santa Fe, Hyundai Terracan.

Inchirieri de masini se fac conform programului stabilit de catre potentialul client oferindu-se totodata asistenta gratuita pe tot parcursul inchirierii de masini. Calitatea serviciilor firmei Rent a car top masini de inchiriat este confirmata de multumirea neconditionata a clientilor care au apelat la oferta noastra de inchirieri masini. Daca doriti sa economisiti timp apelati firma noastra de inchirieri masini si nu o sa fiti dezamagiti.

Va punem la dispozitie masini de inchiriat cu asigurare Full Casco astfel incat indatoririle d-voastra fata de masina de inchiriat sa se reduca substantial. Indiferent de cererea clientului, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

Serviciul rent a car / inchirieri masini este destinat atat clientilor / turistilor romani cat si celor straini.

Masini cu sofer sau fara in Bucuresti si Romania. Contra cost, efectuam inchireri auto in marile orase din Romania: Constanta, Timisoara, Arad etc. prin serviciu de transfer autoturism.

Pentru rezervari in vederea inchirierii unei masini online, accesati formularul nostru de contact pe www.rentacartop.ro, contactati-ne direct telefonic apeland numarul (04) 0722379993 sau pe email: m8anghel@yahoo.com.

Oferim spre inchiriere o gama variata de marci auto: Chevrolet, Dacia, Renault, Fiat, Volkswagen, Peugeot, Ford, Opel, Skoda, Hyundai pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune conditii si cel mai bun raport calitate / pret.

Tarifele sunt exprimate in Euro/zi, acestea includ: agurarea RCA si CASCO FULL*, Rovigneta, asistenta rutiera nationala, km nelimitati, livrare gratuita pe toata raza municipiului Bucuresti.

Conditii de plata pentru Inchirieri masini: Acceptam toate cartile de credit internationale (Eurocard, Mastercard, Visa, American Express)

De asemenea pentru a inchiria o masina puteti achita cash in LEI / EUR / USD.

Plata integrala se face in momentul semnarii contractului de inchiriere.

In Bucuresti sau in tara, la domiciliul clientului, la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) sau Aeroportul International Aurel Vlaicu (Baneasa), RENT A CAR TOP va ofera masini de inchiriat cu sau fara sofer dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Oferim posibilitatea de a inchiria masini si cu sofer. Masina cu sofer poate fi comandata la orice ora oriunde in Bucuresti. Pentru a inchiria masini cu sofer intr-un alt oras va rugam sa ne contactati. Realizam o verificare foarte atenta a masinilor inaintea predarii catre client pentru a asigura o desfasurare ireprosabila a serviciului de inchirieri masini. Folosind serviciul nostru de inchirieri masini beneficiati de promptitudinea unei echipe de specialisti cu o experienta de peste 6 ani in domeniul de inchirieri masini si cu o flota de masini care isi mareste sigur numarul de masini, angajati si servicii, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de masinile inchiriate si de serviciile oferite de firma noastra.

Inchirieri Masini cu Sofer cu transfer in toata orasele din Romania cum ar fi : Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Arad, Targoviste, Craiova, Iasi, Pitesti etc. dar si catre aeroporturile Henri Coanda (Otopeni) si Aurel Vlaicu (Baneasa).

Inchirieri masini ofera servicii inchirieri autoturisme in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si in principalele orase din tara.

Inchirieri masini incearca sa puna un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor sai. Calitatea serviciilor oferite este cea mai buna din Romania.

Incercam sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin servicii de calitate si profesionalism. Renumele nostru depinde de aspectul si buna functionare a masinilor oferite spre inchiriere.

Acordam atentie maxima parcului nostru auto. Inchiriind de la noi, veti primi masina in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare. Oferim asistenta 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ce pot aparea in timp la automobil.

Pentru personele juridice dar nu numai, firma de inchirieri masini va pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria masini pe perioade mai lungi de timp.

Pentru inchirieri masini pe perioade indelungate Rent a Car va face cea mai buna oferta. Oferta de inchireri masini pe perioade indelungate presupune un discount in functie de lungimea perioadei de inchiriere dar si posibilitatea de a personaliza masina inainte de a o inchiria. Suntem foarte deschisi nevoilor clientilor nostrii, de aceea incercam sa avem cea mai buna oferta de rent a car oferind astfel si posibilitatea customizarii masinilor inchiriate.

Firma noastra de inchirieri masini va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme la preturi foarte mici. Parcul nostru de masini este constituit din masini de inchiriat de top, noi, aflate in garantie si verificate periodic pentru a ne mentine in fruntea companiilor de inchirieri masini pe perioade mari.

Inchirieri Masini pe perioade indelungate cu transfer in toate orasele din Romania.